Kako ukloniti bradavice na najlakši način

loading...

Postoje različite metode uklanjanja, neke zahtijevaju kirurške zahvate drugi ne toliko, ali vodikov peroksid dokazano da se na najlakši i najbrži način uklanja bradavica i kožne oznake i to možete učiniti kod kuće.

Postupak je vrlo jednostavan i bezbolan.

.

Evo što vam je potrebno:
35% prehrambenog vodikovog peroksida
pamuk brisevi
Turpija za nokte
Prvo čitajte mjere opreza, a zatim možete započeti.

Ako želite ukloniti bradavice sa tabana očistite prije nego počnete tretman. Tada potopiti pamuk obrisak u vodikov peroksid i pažljivo primijenite ga na bradavicu. Budite oprezni da ne primijenite na svoju prirodanu kožu jer može izazvati iritaciju. Ponovite postupak 3-5 puta na dan tijekom 1-2 tjedna.
Primijetit ćete kožu oko zahvaćenog područja uzimajući bijelo, a to je kako to treba biti. Nastavak primjene vodika do bradavica postaje crno . Ako su one na tabanima može proći još neko vrijeme dok potpuno ih ne uklonite.

Pazite na slijedeće upute:
Ne primjenjivati vodik na prirodanu kožu.
35% vodikov peroksid je vrlo jaok rješenje pa ako se bradavica nije na osjetljivom području treba ga razrijediti s malo vode.
Vodikov peroksid se ne smije koristiti za uklanjanje kožnih oznaka ili protiv bradavica oko očiju ili trepavica, jer mogu oštetiti vaš vid

loading...

Related posts

Leave a Comment