Osobe u ovom horoskopskom znaku su najbolji ljudi, da li ste među njima

loading...

Ovnovi odražavaju čistu energiju života, strastveni su i jaki. Kada ih jednom upoznate više nikada nećete htjeti da ih se otarasite.
Ovo su razlozi zašto bi u svom životu trebalo da poznajete barem jednog Ovna:

Avanturisti su

Samo nazovite Ovna i on će vam sigurno predložiti nešto novo, otkačeno i avanturistički. Ovnovi i avantura uvijek dolaze u paketu, oni su sposobni da običan porodični roštilj pretvore u ludu zabavu.

Optimistični su

Većina Ovnova zna kako uspješno da balansira između ohrabrujućeg i preteranog optimizma. Ta njihova sposobnost uveliko pomaže kada prijatelju treba podrška i tračak nade u najgorim situacijama.

Odani su

.

Ovnovi nikada neće iznevjeriti prijatelja ili odati tajnu. Oni su jako odani pa u njihovom društvu nikada nemojte ogovarati prijatelja, jer se to neće dobro završiti.

Iskreni su

Ovnovi nikada ne lažu, iz jednostavnog razloga – jer ne znaju kako! Jedino kada ne govore istinu jeste u situacijama u kojima ne mogu odbiti drugu osobu, jer znaju da bi je mogli povrijediti.

Pouzdani su

Ovnovi podrazumijevaju da će se njihovi ljubavnici i prijatelji prema njima odnositi jednako kako se i oni ponašaju prema njima.

Ambiciozni su

S obzirom na to da Ovnovi uvijek teže ka višem, njihov entuzijazam može postati zarazan. Oni uvijek idu naprijed i uvijek moraju da se kreću, prenosi “Super žena“…

loading...

Related posts

Leave a Comment