Zovu je darom od Boga: Umanjuje prostatu, sprječava rak, pa čak i liječi dijabetes

loading...

Žara (kopriva) je mnogo zdrava biljka i koristi se u liječenju mnogih bolesti. Mršavljenje za lijene! Mršavite 3 kg svakog dana ako ujutro na prazan stomak… Samo 4 dana i zglobovi vas više nikad neće boljeti Pomlađivanje kože uz pomoć jeftine kreme. Tuča u TV show-u!!! Ovaj organski proizvod je veoma jeftin a uklanja bore sa vašeg lica! Kosa mi je narasla 5 cm za 10 dana. Tajna je u članku Samo 4 dana i zglobovi vas više nikad neće boljeti Dosta ti je psorijaze?

Tehnička mast je uništava za sedmicu ako stavite… Holivudske zvijezde otkrile tajnu! -20 godina uz pomoć obične… Evo nekih njenih upotreba Njega kose – Žara je odlična za kosu, oslobađa je peruti, smanjuje njeno opadanje, potiče rast i oporavlja je. Ztao s vremena na vrijeme kosu operite žarom. Reguliše šećer u krvi – Čaj od žare može pomoći da snizite šećer u krvi. U te svrhe popijte 2-3 šolje ovog čaja dnevno.

.

Naravno, uz sve to se hranite zdravo. Žara će pomoći i kod anemija. Eliminiše bubrežni kamenac i liječi od infekcija mokraćnog trakta. Rješava probleme sa cirkulacijom. Dobro je rješenje za probleme sa prostatom, čak 120 mg ove biljke dnevno, može smanjiti uvećanje prostate. Za više postova o zdravlju i prirodnim lijekovima ne oklijevajte i slobodno posjetite našu web stranicu češće i podijelite sa svojim prijateljima. Hvala!

Izvor: megagiga

loading...

Related posts

Leave a Comment